Care tip de carton este potrivit pentru produsul meu?

Care tip de carton este potrivit pentru produsul meu?

Atunci cand ne decidem pentru confectionarea unor cutii din carton ne punem intrebarea 

Ce tip de carton sa folosesc?

Acum sa dezvoltam ce insseamna carton in 3 straturi (tip 3), dupa cum e denumirea acesta are 3 straturi de hartie unul la exterior , unul la interior iar in mijloc este un strat sub forma unei ondule din carton.Deasemenea exista mai multe tipuri de carton tip 3 in functie de tipul de hartie(greutatea /mp) a fiecarui strat

carton tip 3

si  carton in 5 straturi (tip5) care are 5 straturi cate unul la exterior , 2 straturi tip ondula si un strat in mijloc

Acest tip de carton este unul robust si poate fi folosit pentru o protectie mai buna a produselor transportate.

     Este important ca produsele nostre sa ajunga intacte la clienti de acceea este bine sa stim ce carton sa folosim pentru produsul nostru. De multe ori alegerea unui ambalaj corespunzator se poate dovedi foarte util atunci cand produsele sunt expediate prin curier.Cum alegem cartonul potrivit?

Este important sa stii daca produsul tau este fragil sau nu daca necesita o cutie speciala sau este suficient o cutie pt transport.Daca spre exemplu vom expedia haine , atunci pentru acest tip de ambalaj este suficient o cutie din carton in 3 straturi, hainele nu sunt fragile si nu necesita neaparat o ambalare cu un carton robust cum de exemplu este cartonul in 5 straturi. Daca in schimb produsul este neregulat, greu , din sticla, sau pentru a fi bine protejat atrunci se va folosi un carton in 5 straturi.

Deasemenea exista mai multe variante de carton in 5 straturi in functie de tipul de hartie folosit in componenta ondulei.

 

Cel mai bine este sa luati legatura cu un specialist pt a determina exact ambalajul de care aveti nevoie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!